Voi ärrin murrin... päätin testata joulutorttujen lomassa näitä hitiksi nousseita omenaruusuja. Kinuskikissalta nappasin vinkkiä... tosin ruusun täytteeksi laitoin paistonkestävää omenamarmeladia. Tuo Kinuskikissan 200 astetta on ehkä liian kova, laittaisin 175 ja juu... kannattaa suojata pinta paiston aikana foliolla, muuten käy niinkuin minun, omenat vähän kärähtivät. Onneksi se ei (ihme kyllä) vaikuttanut makuun! Ja hei... mikäs sellainen leipuri on, joka ei jälkiään peittele ;)... tomusokeri "aika hyvin" peitti mun mustat omenat :)
Täältä ohje :)
Teenkö uudestaan... En...
Kivan näköisiä. Näitä on viime aikoina paljon näkynyt blogeissa. Täytyy kyllä itsekin jossain kohtaa kokeilla.. :)
VastaaPoistaKiitos Raisa! Totta, ovat olleet todellinen hitti blogeissa. Kannattaa kokeilla :)
Poista