On nää ihan parhaita!
Ohje täältä:
200 g voita (käytin Arla laktoositonta)
1 1/2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
väliin:
1 1/2 dl omenamarmeladia
pinnalle:
1/2 dl erikoishienoa sokeria
Mittaa rasva kattilaan ja anna kiehua hyvin miedolla lämmöllä viitisen minuuttia, välillä sekoittaen. Kun vaahto alkaa laskea kaada rasva kulhoon, lisää sokeri ja anna seoksen jäähtyä sekoittamatta.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
Painele taikinaa teelusikan pesään ja vedä taikina lusikasta suoraan leivinpaperille uunipellille kupera puoli ylöspäin.
Paista pikkuleipiä 175 asteessa noin 12 minuuttia, kunnes ne ovat vaaleanruskeita.
Vedä leivinpaperi varovasti pelliltä työpöydälle ja anna pikkuleipien jäähtyä.
Levitä hilloa sileälle pinnalle ja paina kaksi pikkuleipää yhteen.
Kierittele lusikkaleivät sokerissa.
~~~~~
Blogi hiljenee joulun viettoon:
Tutun näköinen maisema. Hyvää Joulua Sinulle ja perheellesi!
VastaaPoista:) Kiitos! Hyvää joulua myös teille ♥
PoistaHyvää ja Maistuvaa Joulua!
VastaaPoistaAllekirjoitan täysin, parhaita ovat. :) Hyvää joulua!
VastaaPoistaAivan ihania nämä! En ole monesti tehnyt, mutta ex-paikkakunnallamme ostin silloin tällöin torilta.:) Muutenkin sulla ihania pikku herkkuja ollut blogi pullollaan viime aikoina. Olen monesti käynyt katsomassa, mutten oo selvinny kommentoimaan. :) Ihanaa joulua sinulle ja perheellesi! <3
VastaaPoistaNämä ovat tosi hyviä, erityisesti itsetehdyt :) Ihanaa Joulua myös teille ♥
VastaaPoistaIhanat jouluiset kuvat! Voi kun saisikin valkoisen joulun :)
VastaaPoistaIhanaa joulua sinulle ja perheellesi ♥
Nämä on kyllä huippuhyviä! Ihanaa joulunaikaa Kirsin keittiöön! :)
VastaaPoistaNam, lusikkaleivät on älyhyviä. Onpa tunnelmallisia joulukuvia. Oikein mukavaa ja rauhallista joulua.
VastaaPoistaRauhallisen tunnelmaista joulun aikaa -ja taikaa teidän koko perheelle. =)
VastaaPoista