maanantai 28. joulukuuta 2015

Jouluinen synttärikakku

Tämä kakku lähti jouluaaton synttärisankarille :)



pohja (gluteeniton), tällä ohjeella (4 munaa).

Täyte:
vadelmahilloa
+
diplamaattikreemi:
1½ dl vettä (kylmää)

2 dl vispikermaa

Kaada vesi vaniljakreemijauheen joukkoon ja vatkaa seosta 5 min. Laita jääkaappiin tekeytymään. Vatkaa kerma ja yhdistä kermavaahto ja vaniljakreemiseos.

Koristeluun vinkkiä on napattu TaikinaTaivas-blogista :)
Koristelu tehty sokerimassalla.

9 kommenttia:

  1. Nam, herkullisen näköinen ja niin kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunis kakku, tyylikäs ja teemaan sopiva koristelu.

    VastaaPoista
  3. Kauniin ja herkullisen näköinen! Diplomaattikreemi, olen ihan vallan unohtanut koko herkun! Pakko laittaa sitä johonkin kakkuun seuraavaksi. :D

    Oikein hyvää ja maistuvaa uutta vuotta sinulle Kirsi! :)

    VastaaPoista
  4. Todella hienosti koristeltu kakku. Sopivan hillitty ja värit sopii hyvin yhteen. :)

    VastaaPoista
  5. Onpa tosiaan hyvän näköinen kakku ja varmasti makukin mahtava... tekisi mieli maistaa :)

    VastaaPoista