lauantai 8. toukokuuta 2021

Suklaakakku

 Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Foodin on tuonut markkinoille raaka- ja valkosuklaarusinoita, ne valmistetaan käsityönä Suomessa! 



Yhteishyvästä nappasin vinkkiä tähän kakkuun.

200 g tummaa suklaata
200 g margariinia
4 munaa
2 dl sokeria
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
kourallinen suklaarusinoita

Kuorrutus:
1 dl kuohukermaa
2 dl Nutellaa

Vuoraa irtopohjavuoka (halk. 24 cm) leivinpaperilla. Paloittele suklaa. Sulata margariini. Lisää suklaa ja sekoita kunnes se on sulanut. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne sekoittaen vaahtoon. Sekoita joukkoon jäähtynyt suklaaseos sekä suklaarusinat. Kaada taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Valmista kuorrutus. Kiehauta kerma ja sekoita joukkoon pähkinä-suklaalevite. Anna jäähtyä ja levitä kuorrutus kakulle.

Koritele haluamallasi tavalla. Tässä suklaarusinoiden lisäksi Foodin cashewpähkinöitä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti