"Moilas Oy ja Ruoka.fi haastoivat bloggaajat tutustumaan gluteenittomiin riisipiirakoihin ja valmistamaan piirakkaherkun - tuunaamaan riisipiirakan.
Kaikkien Tuunaa piirakka -kilpailuun reseptillä ja kuvalla osallistuneiden bloggaajien kesken arvotaan 500 euron matkalahjakortti. Eniten ääniä saaneen reseptin tekijä voittaa parhaan piirakan tuunaajan tunnuksen ja 500 euron arvoisen matkalahjakortin.
Nyt voit äänestää omaa suosikkiasi 9.6.2016 mennessä ja voit voittaa 100€ arvoisen S- tai K-ryhmän lahjakortin valintasi mukaan. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme palkintoa."
Kirsin keittiössä osallistuu kisaan tällä Pizzapiirakalla ja toivoo hurjasti ääniä ;)
Pizzapiirakat neljälle:
4 kpl Moilas Oy gluteenittomia riisipiirakoita
2 prk (2x52g) oreganotonnikalaa
½ prk (puolet 410/240 purkista) säilykepersikkaa
kourallinen fetajuustoa murustettuna
4-5 kirsikkatomaattia
oreganoa
mozzarellajuustoraastetta
Ota riisipiirakat sulamaan huoneenlämpöön tunniksi.
Valuta öljy tonnikalasta ja laita tonnikalat kulhoon.
Pilkko säilykepersikka pieneksi kuutioksi ja sekoita ne tonnikalan joukkoon. Jaa tonnikala-persikkatäyte piirakoiden päälle. Ripottele täytteen päälle murustettua fetajuustoa sekä ohueksi siivutettuja kirsikkatomaattisiivuja. Ripottele pinnalle vielä oreganoa ja juustoraastetta.
Paista 225 asteessa n. 5-7 minuuttia.
Herkuttele!
~~~~~
Äänestämään pääset tästä (klikkaa kuvaa):
Namskis.. Herkullselta kuulostaa..
VastaaPoistaVaikka itse sanonkin... niin tosi hyvää oli... pizzamaista! :) ja täytyy sanoa, että nuo riisipiirakat oli aivan mielettömän hyviä, paljon parempia kuin "tavalliset"!
PoistaNäitä vois testata, karjalanpiirakoiden suuri ystävä kun olen :) Yleensä tulee heitettyä päälle vaan juusto ja kinkku, jonka jälkeen mikroon. Jos hurjaksi heittäytyy, niin maustaa sitten pizzamausteella :)
VastaaPoistaTestaa ihmeessä! Kinkku ja juusto on kyllä takuuvarma juttu :)
Poista