keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Lohimousse

Saaristolaisleipä ja lohimousse... hyvä yhdistelmä. Ohje Kanapeet-blogista, kiitos sinne :)


350 g smetanaa 
150 g kylmä- tai lämminsavulohta (laitoin n. 300g)
tilliä maun mukaan
sitruunapippuria maun mukaan
1 pieni sipuli tai 1 tl sipulijauhetta (jätin molemmat pois)
1 pieni omena
suolaa maun mukaan

Tarjoiluun:
Saaristolaisleipää tai ruisnappeja

Koristeluun:
tilliä

Vatkaa smetana kuohkeaksi. Pilko lohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko sipuli ja omena myös mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Hienonna tilli. Sekoita moussen ainekset ja laita se ainakin tunniksi kylmään ennen leipien tekoa/tarjoilua, että maut tasaantuvat. Lusikoi leipien päälle lohimoussea ja koristele tillillä. Tarjoa heti.

1 kommentti: