Saaristolaisleipä ja lohimousse... hyvä yhdistelmä. Ohje Kanapeet-blogista, kiitos sinne :)
350 g smetanaa
150 g kylmä- tai lämminsavulohta (laitoin n. 300g)
tilliä maun mukaan
sitruunapippuria maun mukaan
1 pieni sipuli tai 1 tl sipulijauhetta (jätin molemmat pois)
1 pieni omena
suolaa maun mukaan
Tarjoiluun:
Saaristolaisleipää tai ruisnappeja
Koristeluun:
tilliä
Vatkaa smetana kuohkeaksi. Pilko lohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko sipuli ja omena myös mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Hienonna tilli. Sekoita moussen ainekset ja laita se ainakin tunniksi kylmään ennen leipien tekoa/tarjoilua, että maut tasaantuvat. Lusikoi leipien päälle lohimoussea ja koristele tillillä. Tarjoa heti.
Oi..
VastaaPoista