Kirsin keittiössä
sunnuntai 22. marraskuuta 2015
Kinkkutäyte
Pieniä suolaisia makupaloja kinkkutäytteellä:
täyte:
ruohosipulituorejuustoa
majoneesia
kinkkuleikettä
raejuustoa
maustekurkkua kuutioituna
Aineksista sekoitetaan sopivan "notkea" täyte ja annostellaan leipäpalasten päälle. Koristeeksi persiljaa.
1 kommentti:
Raisa P
22. marraskuuta 2015 klo 22.31
Tälläisiähän voisikin tehdä joskus suolapalaksi kahvipöytään..
Vastaa
Poista
Vastaukset
Vastaa
Lisää kommentti
Lataa lisää...
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tälläisiähän voisikin tehdä joskus suolapalaksi kahvipöytään..
VastaaPoista