Vihdoin tuli testattua Valion maustettua minttu-suklaa rahkaa... olipas hyvää :)
Pavlovapohjat on suoraan kaupan hyllyltä ;)
12 kpl minipavlova pohjia
Täyte:
2 dl vispikermaa
1 prk Valion maustettu minttu-suklaa rahkaa
sokeria maun mukaan
mansikoita pieneksi pilkottuna
Koristeeksi:
mansikoita
Fazerin mansikka-vaniljasuklaata
suklaaströsseleitä
Vaahdota kerma, sekoita joukkoon rahka. Mausta sokerilla. Pilko joukkoon tuoreita mansikoita. Laita täyte pursotinpussiin ja pursota täyte pavlovapohjille. Koristele ja nauti!
Ihania minileivoksia ♥
VastaaPoistaJa niin herkullisia... vaikka itse sanonkin ;)
PoistaMieheni inhoaa rahkaa, mutta rakastaa minttua.. Pakko on varmaan testata, menisikö tuollainen rahka.. :)
VastaaPoistaKannattaa testata! Suoraan purkista ei kyllä ollut mun makuuni, mutta sekoitettuna kermavaahtoon... nams! :)
PoistaAivan ihania, kauniita ja juhlavia. Ja nams! :)
VastaaPoistaKiitos Leena-muori :)
PoistaJa niin nopeita tehdä... Varsinkin, kun ei tarvinnut paistaa pohjia; )