lauantai 23. toukokuuta 2015

Prinsessakakku

Tulipahan tätäkin kakkua vihdoin testattua ;) Kakku hupeni nopeasti Ravintolapäivänä :)


3 munan pohja 21 cm vuokaan (tehty tällä ohjeella)

Täyte:
vadelmahilloa 

 diplomaattikreemi:
3 dl vettä (kylmää)

4 dl vispikermaa

Kaada vesi vaniljakreemijauheen joukkoon ja vatkaa seosta 5 min. Laita jääkaappiin tekeytymään. Vatkaa kerma ja yhdistä kermavaahto ja vaniljakreemiseos.

Kostutus:
laktoositon maito

Sokerimassakuorrutteen alla sokerikreemi.

Kukat sokerimassaa
~~~~~

Prinsessakakun voi myös rakentaa kääretorttulevyistä pyöreään kulhoon. Tai kuten minä, laitoin täytettä enemmän keskelle, jotta reunat jäivät matalammiksi.

~~~~~~


6 kommenttia:

  1. Kaunis kakku ja varmasti hyvää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raisa :) Menekistä päätellen taisi olla hyvääkin ;) itse en ehtinyt maistamaan :)

      Poista
  2. On todellakin kaunis ja kivan erilainen normaali vihreään tai vaaleanpunaiseen verrattuna. En ole itsekään vielä kotioloissa tehnyt prinsessakakkua. Jospa sekin aika koittaisi vielä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena-muori :)
      Itse olen syönyt vaan sitä kaupan versiota, täytyy tehdä uudestaan, että saa itsekin maistaa ;)

      Poista
  3. Tosi ihanan näköinen kakku! Voi nam! :) Minäkään en ole prinsessakakkua kokeillut, mutta haluaisin kyllä :)

    VastaaPoista