maanantai 28. maaliskuuta 2016

Pääsiäispavlova

Kevät ja värit ja tietysti maku.. niistä on tämä pavlova tehty :)

Taustalla ihana peikko, jolla vihertää hiukset... keskimmäisen pääsiäisruohopää ♥



Pohjan ohje täällä.

Täyte:
2 dl vispikermaa
sokeria maun mukaan
säilykepersikkaa

Koristeena:
säilykepersikkaa
kiiviä
suklaamunarakeita 


3 kommenttia:

  1. Nam! Ihanan värikäs koristelu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raisa :) Löysin Punnitse&Säästä kaupasta noita suklaamakeisia, upean värisiä... vaan jos kauan ovat kerman joukossa, niin värjää kerman.

      Poista
  2. Ihanan aurinkoinen ja keväinen pavlova!:) Kävi itsellänikin mielessä tehdä pavlovaa pääsiäiseksi, mutta päädyin kuitenkin sitruunaiseen persikka-rahkakakkuun. Onneksi tällainen sopii mihin tahansa (kevään) juhliin! :)

    VastaaPoista