Hyvää ja herkullista alkanutta uutta vuotta!
Joulukuu oli tässä blogissa kovin hiljaista aikaa, leivottua kyllä tuli :) Palaan tämän kakun myötä vielä viime vuoteen.
Gluteeniton kakkupohja tuntuu olevan minulle suuri haaste... lähinnä sen murenevuuden suhteen. Kakkupohja tuntuu olevan yhtä palapeliä, kun sitä alan leikkaamaan täyttöä varten (teen kakun aina täyttöä edeltävänä päivänä... ei auta sekään).
Tarun Taikakakut blogin Tarulta sain joskus vinkin, että kokeilehan tätä. Jes... kakku onnistui aivan loistavasti ja pysyi koossa hienosti leikattaessa. Kiitos Tarulle hyvästä ohjeesta!!
Kakun pohja siis tehty tuolla Tarun ohjeella gluteenittomista jauhoista (munia 6 kpl).
Täyte:
säilykepersikkaa soseuttuna
vaahdotettua vispikermaa (maustettu sokerilla ja muutamalla lusikallisella persikkasosetta)
Kinuski:
2 dl laktoositonta kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
Pursotukset:
vispikermaa
Koristeena: valmiita sokeriruusuja ja muutama koristerae
Ihan mahtavaa, että onnistuit! Jee! :D Saisinpa minäkin noin kauniin pinnan kinuskiin...
VastaaPoistaOnnea vuodelle 2015 sinulle Kirsi! ♥
Aivan söpönen kakku, gluteenitonta leivontaa on täälläkin harrastettu roppakaupaalla kun olen kesäkuusta saakka ollut ilman viljaa, nyt jo onnistuu paremmin :). Oikein ihanaa uutta vuotta.
VastaaPoistaHerkullista uutta vuotta! Minunkin täytyy ihailla tuota tasaista kinuskikuorrutusta, täydellisen näköinen:)
VastaaPoistaTäytyypäs käydä tuolta kurkkimassa pohjan ohjetta kun seuraavan kerran tarvii gluteenitonta kakkupohjaa.. Minulla tahtoo olla tuota samaa ongelmaa että pohja murenee käsiin.. Herkullisen näköinen kakku!
VastaaPoista