Jos pitäisi valita: makea kakku vai suolainen kakku? Valitsisin suolaisen tai makean... molemmat! :)
No, nyt kuitenkin suolaista kakkua :)
Tässä kakkussa (laktoositon) on kaksi täyteväliä, leipäsiivuja on kolme/kerros.
9 siivua Oululainen Reilu Täysjyvä-viipaleita
Kinkkutäyte:
200 g palvikinkkua
1 rkl laktoositonta ranskankermaa
2/3 prk (a´200g) Valio Viola (eila) yrttituorejuustoa
½ dl laktoositonta majoneesia
1½ dl maustekurkku-kuutiota
~~~~~~
ripaus mustapippuria
Kostutus:
kasvisliemi
Kuorrutus:
1 prk (a´200g) Valio Viola (eila) yrttituorejuustoa
½ prk ranskankermaa
Koristelu:
jääsalaattia
ohuita kinkkusiivuja
kurkkua
kirsikkatomaatteja
juustoa
Valmista kinkkutäyte. Hienonna palvikinkku ja kaada kulhoon. Lisää joukkoon loput täytteen ainekset ja sekoita tasaiseksi. Mausta mustapippurilla.
Leikkaa leivistä reunat pois. Lado tarjottimelle ensimmäinen kerros leipiä. Kostuta alin leipäkerros ja levitä päälle puolet kinkkutäytteestä. Lado taas kerros leipiä, kostuta ja levitä toiseen väliin loppu kinkkutäyte. Lado vielä päälle yksi leipäkerros ja kostuta. Kiedo kakun päälle kelmu ja anna makujen tasaantua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Vatkaa ranskankermat ja tuorejuustot vaahdoksi 5 minuuttia. Levitä kuorrutetta kakun päälle ja reunoille. Koristele.
Ehdottomasti suolainen kakku! :) Kaunis ja herkullisen näköinen voikkari!
VastaaPoista:) Kiitos Raisa :)
PoistaHirmu nättejä! Suloisia nuo pienet kukat ja lehdet :)
VastaaPoistaEn osaisi päättää minäkään... molempia sillai sopivasti ;D