perjantai 28. lokakuuta 2016

Ristiäiskakku

Pienen ihanan pojan komeaa nimeä lähti juhlistamaan tämä kakku ♥


pohja 5 munan pohja (ohje)

Täyte:
sipaisu vadelmahilloa 
+
Mangomousse (ohje puolikkaana):
5 dl vispikermaa
200 g mangotuorejuustoa
250 g maitorahkaa
3.5 dl Bonnen mangososetta
1 rkl vaniljasokeria 
n. 1.5 dl sokeria (maun mukaan)
7-9 liivatelehteä
3.5-4.5 rkl sitruunavettä 


Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Tee täyte vatkaamalla kerma vaahdoksi. Vatkaa joukkoon maitorahka, tuorejuusto sekä mangosose. Mausta vaniljasokerilla ja lisää hieman tavallista sokeria. Maista ja mausta lisäsokerilla makusi mukaan! 


Kiehauta sitruunavesi lasissa mikrossa ja sulata liivatelehdet siihen. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan voimakkaasti vatkaten. Käytä kakun täytteenä. Hyydytä jääkaapissa vähintään kuusi tuntia, mielellään yön yli.





3 kommenttia:

  1. Oli todella hyvää :)
    T: Täti-ihminen ;)

    VastaaPoista
  2. Komea kakku! :) Mangomousse vaikuttaa erittäin herkulliselta :D

    VastaaPoista
  3. Komea kakku komean nimen saaneelle pienokaiselle. Mangomousse on yksi oma lemppari kakun täytteenä.

    VastaaPoista