Ei ole suutarin lapsella kenkiä... tuli vähän kiire keskimmäisen nimpparikakun koristelun kanssa ja sen kyllä huomaa! No, mutta ei välitetä koristelusta! Testissä oli kinuskikuorrute, johon vinkin sain KakkuHovi-blogista, kiitos sinne!
Kinuskikuorrute kakkuun (kuorrutteesta riitti myös minimuffinssien päälle, mutta niistä myöhemmin!):
2 dl kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
Kinuskikuorrute valmistetaan kuumentamalla kerma ja fariinisokeri kattilassa. Siirrä pois levyltä, kun seos alkaa kuplia, älä keitä kinuskiksi! Siirrä seos hieman jäähdyttyään jääkaappiin. Vain jääkaappikylmä kinuskikerma vatkautuu, joten seos kannattaa valmistaa jo edeltävänä päivänä.
4 dl vispikermaa
Vatkaa kinuski vaahdoksi. Varkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja pursottele kakun päälle.
Tämän kuorrutteen olinkin unohtanut.. On kyllä hyvää!
VastaaPoistaMukavan erilainen kinuskikuorrute. :) Oletko koskaan tehnyt kinuskia kaupan fudge-karkeista? Tein pari viikkoa sitten täytekakkuun kuorrutuksen lakritsifudgeista ja hyvää tuli.
VastaaPoistaHerkullisen näköinen! Nam. :)
VastaaPoistaNäyttää ja kuullostaa herkulliselta. :)
VastaaPoista