Kaksi 10 munan kinuskikakkua gluteenittomana ja laktoosittomana, olkaas hyvät :)
Toisen pohjista tein gluteenittomiin jauhoihin ja toisen perunajauhoihin. En tiedä onko vaan mielikuvitustani, mutta kakkua leikatessa perunajauhoista tehty kesti paremmin käsittelyä.
Pohja:
10 munaa
5 dl sokeria
5 dl gluteenittomia jauhoja tai perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte (kahteen 10 munan kakkuun):
2 prk (á 820/470g) persikanpuolikkaita valutettuina ja soseutettuna, sokeria maun mukaan)
4 prk (a 250g) laktoositonta maitorahkaa
8 dl laktoositonta kuohukermaa
sokeria ja vaniljasokeria maun mukaan
Vaahdota kerma, sekoita joukkoon maitorahka. Lisää sokeria maun mukaan. Levitä persikkasosetta jokaiseen väliin ennen rahkaa.
Kinuski:
4 dl kuohukermaa
4 dl fariinisokeria
Pursotukset ja kakun reunat:
8 dl laktoositonta kuohukermaa
4 prk (a 250g) laktoositonta maitorahkaa
Kauniit kakut! Olen todennut saman gluteenittomien pohjien kanssa.. Perunajauhopohja on parempi käsiteltävyyden kannalta.. Tai sitten minäkin olen mielikuvitellut.. :)
VastaaPoistaKiitos Raisa!
PoistaEi se sitten tainnut olla mielikuvitusta ;)
Tästä lähtien teen gluteenittoman kakkupohjan aina perunajauhoilla.
Taas niin kauniita ja herkulliselta kuulostavia kakkuja :) Joko Bloggerin metkut ovat tulleet tutuiksi?
VastaaPoistaKiitos Anne =)
PoistaPikku hiljaa :) Blogi tuntuu muuttuvan joka päivä. Miten tuonne yläbanneriin saa liitettyä kuvia, yritin liittää kuvan, mutta peitti lähes puolet ruudusta ;)
Säädä kuvan koko blogin leveyden mukaan. Jos leveys 900 px niin sitten sen suuruisena kuva. Kuvankäsittelyohjelmalla onnistuu.
PoistaKiitos neuvosta! :) Kokeilen :)
PoistaKinuskikuorrutteinen kakku on aina herkkua...namskis. Hyvä tietää tuo perunajauho jutska....tulee niin ahrvoin tehtyä isoja glut. kakkupohjia.
VastaaPoistaOih, ihan alkaa tehdä mieli kinuskikakkua! Kauniita kakkuja olet tehnyt.
VastaaPoista