Ankkuri ylös, Ohoi! (ja tätä kirjoittaessa huomaan, että ankkuri jäi tekemättä...) Tämä laiva purjehti (vaikka laudoitus kovin jo vinksallaan) pikku miehen synttärijuhliin :)
4 munan kakku pohja (jonka ensin täytin ja sitten pilkoin muotoon)
täyte:
vaniljavaahto (kermavaahtoa+vaniljarahkaa, sokeria maun mukaan)
vadelmia + mustikoita
pinnalla suklaakreemi:
250 g tummaa suklaata
100 g voita tai margariinia
½ prk (à 250 g) mascarpone-juustoa
2 rkl tomusokeria
Sulata suklaa. Sekoita voi ja mascarpone tasaiseksi massaksi sähkövatkaimella. Lisää voiseokseen suklaa ja tomusokeri koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista kunnes massa on kuohkeaa.
Voit käyttää sitä lyhyesti mikrossa saadaksesi siitä helpommin levitettävän/pursotettavan.
Samoihin juhliin lähti myös tämä kinkkukakku. Toiveesta tuorejuustona aurinkokuivattu tomaatti, nams! Miten sitä onkin aina tullut käytettyä yrtti- tai ruohosipulituorejuustoa... aurinkokuivattu tomaatti meni heittämällä ohi, suosittelen! Kiitti Mari ;)
Kiva laiva! :)
VastaaPoistaJoskus sitä jämähtää käyttämään tiettyä makua, vaikka vaihtelu virkistääkin! :) Kaunis voikkari.
Kiitos Raisa!
PoistaNo niinpä, mä kyllä tykästyin uuteen makuun :)
Vastasin sulle! ;)
VastaaPoista