maanantai 29. helmikuuta 2016

"Kinuskikakku"

vai pitäisikö sanoa kinuskikakku kermavaahdolla, sillä sitähän tämä kakku on!
Ei menny taaskaan niinku Strömsöös... kinuski meni valahti kakun sisään silmän räpäyksessä (ja osa keittiön pöydälle...). Suunnitelma B käyttöön ja niin kakku sai päälleen kermavaahdon. 


Pohja 4 munan pohja (ohje)

Välissä:
vadelmahilloa
mustikoita
kermavaahtoa, maustettu vaniljakreemijauheella

Päällä: Kinuski, kermavaahto :) + mantelirouhe

Koristeet: sokerimassaa

6 kommenttia:

  1. Mulla olis viikonloppuna pitkästä aikaa tilauskakun tekoa luvassa ja kinuskia pyydettiin kuorrutteeksi. Jos kinuskiasiantuntijalla on jotain pro-tipsejä, niin niitä otetaan mielellään vastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä... kyllä sitä luulisi jo näillä kinuski-litrojen keittämisen jälkeen olevan aikamoinen asiantuntija.... ja mitä vielä... joka kerta saa "jännittää" miten käy :)
      Itseasiassa just keitin puol litraa kinuskia kolmeen kakkuun ja hyvin meni :) Tällä kertaa otin varman päälle ja levitin kinuski alle ohuen kerroksen hilloa.
      Sekin on muuten kumma juttu... välillä kinuski on valmista vartin jälkeen ja välillä saa keittää lähes 40 min. Tämän oon huomannu varsinkin laktoosittoman kuohukerman kanssa. Merkillä näyttää olevan väliä... kotimaista laktoositon valmistuu n. 20 min.
      Tsemppiä kinuskin keittoon :)

      Poista
  2. Onneksi useimmiten löytyy myös se suunnitelma B.. :) Kaunis kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu... onneks kakun tilaaja oli tyytyväinen myös tästä versiosta :)

      Poista