sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Myllärin Kinuskipalat

"Leivontatrendit vaihtuvat, mutta perinteiset suosikkireseptit säilyttävät asemansa. Myllärin Kinuskipala-aines on suussa sulava makea uutuus. Suomalaiseen makuun kehitetyistä leivonta-aineksista syntyvät maukkaat herkut kätevästi – tinkimättä raaka-aineista, itse tehdystä jäljestä, tuoksusta ja tunnelmasta."

"Arkileivonta on taitolaji – pitää osata valita oikeat raaka-aineet, joilla herkut syntyvät helposti. Myllärin Kinuskipala-aines on kätevä jokaisen kotileipurin pelastus. Pakkaus sisältää valmiin kuorrutteen sekä jauhoseoksen: Seokseen lisätään kananmuna, neste ja rasva. Pohjaa paistetaan uunissa noin 20 minuuttia. Kinuskipalat viimeistellään valmiilla kinuskikuorrutteella."



12 annosta

Pohja:
2 kananmunaa
100 g sulatettua voita tai 1 dl rypsiöljyä
1 dl vettä

Kuorrute:
170 g Myllärin Kinuskikuorrutetta (1 pss)

Sekoita kulhossa kananmunat, rasva, vesi ja Kinuskipala-aines. Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Laita kuorrutepussi hetkeksi lämpimällä vedellä täytettyyn kulhoon notkistumaan. Levitä kinuskikuorrute pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi ja anna jäähtyä hetki. Leikkaa paloiksi, koristele ja herkuttele!


Kinuskipala-ainekset saatu tuotenäytteenä Helsingin Myllyltä.

~~~~~

Ihan jees-makuisia näinkin "valmistuotteeksi"... syötyä tuli! :)

6 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä ja aika kätevä, jos haluaa nopsaa jotain leipoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, tämä valmistuu ihan hetkessä ja makukin ihan kohdillaan :)

      Poista
  2. Kiitos vinkistä, mä ainakin aion kokeilla. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tosiaan kannattaa testata! Kiva, että liityit lukijaksi, tulen vierailulle :)

      Poista