Vielä on elokuun loppuun aikaa äänestää Suvun paras resepti-kilpailussa, mars äänestämään =)
Olen edelleen kilpailussa neljäntenä, käyn tiukkaa kamppailua Rokkaavan kokin kanssa ;)
Tässä toinen hyvä syy (ensimmäinen syy löytyy täältä) äänestää minua ;)
Nythän on saatavilla tuoreita kasviksia joten suosikaa niitä! Minä "jouduin" käyttämään pakastekasviksia, sillä tarjolla oli reseptinkehittelyn aikaan ulkolaisia kasviksia.
450 g kasviksia (tässä käytetty pakastekasviksia Porkkana-parsakaali ja kukkakaali)
1½ dl vettä
1 Knorr Fond “du Chef” Vegetable -fondi
60 g sulatejuustoa
suolaa ja mustapippuria
juustoraaste
Vesi kiehautetaan, lisätään fondi ja sulatejuusto. Anna seoksen sulaa. Kaada kasvikset vuokaan (tuoreet kasvikset keitetään pehmeiksi kattilassa ennen vuokaan laittoa). Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada “kerma-mausteseos” kasvisten päälle. Paista uunissa 200 asteessa n. 30 min. Ripottele pinnalle juustoraaste ja anna olla vielä uunissa hetken, kunnes juusto sulanut.
Njam! Tämäkin kuulostaa todella hyvältä!
VastaaPoista