torstai 21. elokuuta 2014

Uusi alku

Kirsin keittiössä-blogi leipoi ja kokkaili yli 7 vuotta Vuodatuksen "keittiössä". Siellä kävijöitä on ollut tähän päivään asti huikeat 1 071 892. Kiitos siitä!

Nyt leipomukset ja kokkailut jatkuvat täällä bloggerissa. Toivottavasti vierailette täällä uudessa keittiössäni yhtä ahkerasti kuin vanhassakin ;)

LEIPOMISIIN ja KOKKAILEMISIIN!

Kirsi


20 kommenttia:

 1. Tervetuloa Bloggeriin! Kyllä me sinut täältäkin löydämme :) Täytyy muistaa vain päivitellä linkkilistaankin tämä uusi osoite. Hyviä kokkailuja uuteen osoitteeseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne =) Nyt on kova uuden opetteleminen :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Raisa =) Nyt kun vielä olisi jotain päivitettävää tänne ;)

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin. Toivottavasti viihdyt hyvin. :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti mukaan tänne seurailemaan ja kiva kun siirryit bloggerin puolelle. Pystytkö lisäämään tuohon sivuun sen että voi klikata itsensä lukijaksi :)?

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa! ♥♥♥Lisään tämän linkin itselleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija ❤
   Jo oli aikakin tehdä muutto, meni vähän niinku hermot vuodatukseen :)

   Poista
 6. Tervetuloa Bloggeriin!:) Vuodatusko edelleen on temppuillut? On Bloggerissakin omat vikansa, mutta silti paljon paljon parempi kuin Vuodatus.:) Pitääpä päivitellä blogiluetteloon uusi osoite.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :)
   No joo, pieniä ongelmia ja tuntui, ettei kukaan niitä edes yritä korjata. Joten nyt siis täällä... vähän haikea jättää vuodatus, kuitenkin siellä yli 7 vuotta tuli bloggailtua.

   Poista
 7. Onnea uudelle alulle! Tulen jatkossakin vierailemaan. :)

  VastaaPoista
 8. Löysinpäs tänne. :) Onnea uudelle startille!

  VastaaPoista
 9. Jes! Kiva et sinulla on uusi blogi. :) pitääpä linkittää omaani ;)

  VastaaPoista
 10. Voi, nytkö sinä sitten muutit lopullisesti...kohta siellä ei oo kettään.... uusi blogisi näyttää freesiltä. Onnea tähän uuteen aloitukseen. Mitähän minä tekisin.... jotenkin en jaksas alusta alottaa kaikkea..... vaihdan osoitteen linkkilistaani, kunhan saisin sen pois jumituksesta....

  VastaaPoista
 11. Ihanaa kun tulit Bloggeriin! Tervetuloa! :) Muutto on aina vähän hankala ja iso päätös, etenkin kun noin kauan on blogiaan pitänyt.
  Mutta hetkeäkään en ole katunut omaa päätöstäni muuttaa, päinvastoin se on tuonut paljon hyvää.
  Lisään heti sinut seurantalistaani. :)

  VastaaPoista
 12. Voi että, rohkea veto sanoisin ;) toisaalta olen vähän kade, kun itse olen monesti miettinyt muuttoa, mutta kun 8 vuotta on ollut vuodatuksessa, niin...tosin edelleen harmittaa kadonneet kuvat ja koskaan en niitä jaksa/kerkiä palauttaa paikalleen, joten blogissa on paljon tyhjää, eikä se ole kiva ei.Onnea sinulle, uudelle blogille:)

  VastaaPoista