perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulukuusimarengit

Herkullisen makeita joulukuusia ;)
Ohje Painted by cakes - blogista.




3 kpl kananmunan valkuaista
1 rkl nonparellejä

Kuumenna uuni 90 asteeseen. Vaahdota valkuaiset partavaahdon tapaiseksi vaahdoksi sähkövatkaimella täysin puhtaassa ja rasvattomassa kulhossa. Lisää sokeri hitaasti ruokalusikallinen kerrallaan koko ajan vatkaten. Vatkaa hetki jokaisen lisäyksen jälkeen. Marenki on valmista kun se on paksua ja kiiltävää. 

Siirrä marenki pursotinpussiin, jossa on tähtitylla. Voit käyttää mitä tahansa tähtityllaa kuusien pursottamiseen. Pursota uunipellille leivinpaperin päälle kuusia ja ripottele pinnalle nonparelleja. Viimeistele koristelu sokeritähdillä.

Kuivata marenkeja uunin keskitasolla 1,5 tuntia. Käännä uuni pois päältä ja jätä marengit kuivumaan uunin jälkilämpöön.

6 kommenttia: