sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Vispipuuro (gluteeniton)

Jatketaanpa näillä gluteenittomilla ohjeilla. Vispipuuroa riisijauhoista, toimii!
Ohje on Farina karkea riisijauho-pussin kyljestä.




1 l vettä
3,5 dl puolukoita
0,6 dl sokeria

Keitä puolukoita vedessä 10 min. Siivilöi liemi, ja vispaa joukkoon jauhot. Keitä 10 - 15 min. Mausta sokerilla, anna jäähtyä ja vatkaa vaahdoksi.

4 kommenttia:

  1. Pitäiskin tehdä vispipuuroa joskus, näyttää niin hyvältä. Meillä kotona äiti teki sitä niin usein ja niin ison satsin, että kiintiö tuli sen verran täyteen, etten ole sitä itse kovinkaan usein tehnyt, ei tarvinnut edes pojille tehdä, kun mummi huolehti kyllä senkin jutun!☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä teen aika usein, tosin mannaryyneistä :) Tää gluteeniton versio oli ihan kuin samettia olis syöny... Vaik en kyllä samettia oo syöny ;)

      Poista
  2. Joskus voiskin kokeilla gluteenitonta versiota, kun näitä gluteenittomia on suvussa ja ystäväpiirissä.. Teen vispipuuron usein mustikasta (ja mannaryyneistä), tekee meillä paremmin kauppansa kuin puolukkaversio.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punaherukoistakin tulee hyvää, meillä syödän sitä eniten. Hyvää oli tuo gluteenitonkin :)

      Poista