tag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post5141494956011939789..comments2023-07-04T15:29:32.591+03:00Comments on Kirsin keittiössä: Saa nauraa - KinuskikakutKirsi/Kirsin keittiössähttp://www.blogger.com/profile/16197999426608915906noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-81284210242849435322014-09-22T15:13:27.288+03:002014-09-22T15:13:27.288+03:00Tosi hienosti osasit kakun korjata. Lopputulos on ...Tosi hienosti osasit kakun korjata. Lopputulos on upea.:) Tosi hyvä on tuo Eskimon punainen tylla. Vaikka minulla on kunnon metalliset tyllatkin, niin aina valitsen tuon punaisen muovisen, kun jotain pitää pursottaa.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-26105897686894517862014-09-21T18:11:19.973+03:002014-09-21T18:11:19.973+03:00Vastailinkin sulle blogiini tästä aiheesta :)Vastailinkin sulle blogiini tästä aiheesta :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-18057366220116202902014-09-21T13:50:40.651+03:002014-09-21T13:50:40.651+03:00Eilen keittelin 4 dl + 4 dl, 45 minuuttia meni... ...Eilen keittelin 4 dl + 4 dl, 45 minuuttia meni... onnistui :)<br />Se vaan on ongelma, kun gluteeniton kakkupohja (perunajauhoista tehty) on niin murenevainen. Taas kakun päällinen hiukan murtui leikatessa, vaikka paksun kannen leikkasinkin. Ja kun kaataa kinuskin päälle, niin ei tule niin tasaista.. pläähKirsi/Kirsin keittiössähttps://www.blogger.com/profile/16197999426608915906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-9482853426345164112014-09-19T15:39:36.108+03:002014-09-19T15:39:36.108+03:00Tein äsken kinuskin kakun päälle (eli 2dl Pirkan v...Tein äsken kinuskin kakun päälle (eli 2dl Pirkan vispikermaa ja 2 dl fariinisokeria) niin se oli valmista vartissa. Tulee näköjään tuo pienempi määrä aika nopeasti :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-22785390603182599832014-09-19T14:19:17.973+03:002014-09-19T14:19:17.973+03:00Kiitos :)
Postauksen julkaiseminen auttaa toipumis...Kiitos :)<br />Postauksen julkaiseminen auttaa toipumiseen ;) Anna palaa vaan ;)Kirsi/Kirsin keittiössähttps://www.blogger.com/profile/16197999426608915906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-43567790667834142552014-09-18T22:52:32.938+03:002014-09-18T22:52:32.938+03:00Kyllä korjasit tilanteen todella hienosti, tiedätk...Kyllä korjasit tilanteen todella hienosti, tiedätkö Kirsi, nyt kun sä laitoit tämän postauksen, uskallan minäkin laittaa yhden katastrofin, josta henkinen toipuminen on edelleen käynnissä! ♥Eijahttps://www.blogger.com/profile/05660782537420840385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-61415536035434567462014-09-16T11:58:05.228+03:002014-09-16T11:58:05.228+03:00Kiitos Anne ♥ Kyllä, tekevälle sattuu :)
Tuo tyll...Kiitos Anne ♥ Kyllä, tekevälle sattuu :) <br />Tuo tylla on todella hyvä... vei kyllä aika paljon kermavaahtoa.Kirsi/Kirsin keittiössähttps://www.blogger.com/profile/16197999426608915906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-33002076669084751112014-09-16T11:56:56.548+03:002014-09-16T11:56:56.548+03:00Ok, eli siis jaksaa keittää :) Ensi viikonloppuna ...Ok, eli siis jaksaa keittää :) Ensi viikonloppuna uusi yritys K-kaupan kautta :)Kirsi/Kirsin keittiössähttps://www.blogger.com/profile/16197999426608915906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-43794480931566162502014-09-16T06:57:11.404+03:002014-09-16T06:57:11.404+03:00Kauniita kakkuja niistä tuli, hienosti osasit kään...Kauniita kakkuja niistä tuli, hienosti osasit kääntää tilanteen voitoksi :) ja sattuhan näitä, kun paljon leipoo - vaan ei täällä kaverille naureskella :) Hymyillään korkeintaan hauskasta postauksesta. Kiitos tuosta punaisen tyllan vinkistä, en ole tuollaista kokeillutkaan, kun aina on ollut noita isoja metallisia vain käytössä.Anne - Liian hyväähttp://liianhyvaa.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-80862963477822995462014-09-15T22:38:58.350+03:002014-09-15T22:38:58.350+03:00Olen keitellyt kinuskia pirkan lakt.vispikermasta ...Olen keitellyt kinuskia pirkan lakt.vispikermasta (4dl kermaa+ 4dl fariinisokeria) 30-40 minuuttia. Melko kauan siis :) Mutta tuo aika taitaa olla hella/kattila/pannu/ainesten määrä kohtaista. Käytän myös vesilasitestiä. Kiva kun voin olla avuksi :)Taruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-31787782332687349112014-09-15T10:30:44.017+03:002014-09-15T10:30:44.017+03:00Näinhän se on, jos ei mitään tekisi, ei mitään sat...Näinhän se on, jos ei mitään tekisi, ei mitään sattuisi ;) Kiitos Leena-muori ♥Kirsi/Kirsin keittiössähttps://www.blogger.com/profile/16197999426608915906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-71791101427590970152014-09-15T10:30:01.696+03:002014-09-15T10:30:01.696+03:00No niinpä! No voi kääk ja kun sokerimassakoristeit...No niinpä! No voi kääk ja kun sokerimassakoristeita ei ihan nopeasti tehdä, onneksi ehdit korjata tilanteen!<br />Hyvä, kiitos vinkistä! Kokeilen tuota pirkka kermaa... nyt olen keitellyt S-kaupan Kotimaista laktoositonta kuohukermaa, mutta homma ei siis oikein ole toiminut. Kuinka pitkä keittoaika tuolla pirkan kermalla on?<br />Ja nyt lähdenkin tästä tylla-ostoksille! Totta, tuo punainen on iso ja vie paljon kermaa pursotuksiin, jälki on kyllä todella hieno!<br />Kiitos taas Taru kullan arvoisista vinkeistä! ♥Kirsi/Kirsin keittiössähttps://www.blogger.com/profile/16197999426608915906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-65547688329473387152014-09-15T10:24:23.802+03:002014-09-15T10:24:23.802+03:00Kyllä, kaikkea sattuu :) Olisi se kyllä pitänyt ar...Kyllä, kaikkea sattuu :) Olisi se kyllä pitänyt arvata, ettei revenneen kannen päälle kannata liian löysää kinuskia kaataa... vaan taas sain kunnon opetuksen ;)Kirsi/Kirsin keittiössähttps://www.blogger.com/profile/16197999426608915906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-41231662680468478302014-09-15T10:23:28.492+03:002014-09-15T10:23:28.492+03:00No juu, aika hyvin sain korjattua :) Totta, välill...No juu, aika hyvin sain korjattua :) Totta, välillä näitä sattuu, mutta onneksi on keinoja peittää tilanne ;)<br />Ensi viikonloppuna uusi yritys :)Kirsi/Kirsin keittiössähttps://www.blogger.com/profile/16197999426608915906noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-79769168291619251292014-09-15T09:52:46.616+03:002014-09-15T09:52:46.616+03:00Oih, tekevälle sattuu! Täällä myös välillä eikä to...Oih, tekevälle sattuu! Täällä myös välillä eikä tosiaan sillä hetkellä "naarata". :D Mutta hienosti sait epäonnen paikattua. Tsemppiä uusiin koitoksiin! :)Leena-muorihttp://leena-muorileipoo.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-33340517045170637912014-09-14T23:41:53.054+03:002014-09-14T23:41:53.054+03:00Oho! Kaikkea kanssa... onneksi sait tilanteen järj...Oho! Kaikkea kanssa... onneksi sait tilanteen järjestymään ja luvatut kakut toimitettua. Mulla kävi joskus niin, että tuntia ennen luovutusta halkesi sokerimassalaatta kastekakusta ja laatassa oli nimikirjaimet liimattuna kiinni... melkein poru pääsi, kun piti aloittaa kaikki alusta. Mutta siitäkin selvittiin :)<br />Mä teen aika pitkälle kaikki laktoosittomana ja käytän kinuskiin pirkan laktoositonta vispikermaa ja se toimii! Ikinä (koputtaa puuta ☺) ei ole mennyt piloille kinuskit :) Kokeile sitä ensi kerralla!<br />Tykkään tosi paljon tuosta punaisesta tyllasta, varsinkin muffinssien pursottelussa! Se on vaan melko iso niin siksi en enää käytä sitä kakuissa vaan siirryin städterin 14mm tyllaan joka vastaa wiltonin 1M-tyllaa. Näitä kaikkia kolmea tyllaa yhdistää syvät urat ja sisäänpäin kaartuvat sakarat. Tällä punaisella tulee myös aivan ihanaa ruusupursotusta :DTaruhttps://www.blogger.com/profile/15072281134592879751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-29669266769193051032014-09-14T16:32:43.754+03:002014-09-14T16:32:43.754+03:00Oi voi.. Kaikkea voi sattua. Hyvän näköisen kakun ...Oi voi.. Kaikkea voi sattua. Hyvän näköisen kakun kuitenkin sait aikaiseksi ja tilanteen pelastetuksi! :)Raisa Phttps://www.blogger.com/profile/09493609446586201488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5093219225083390745.post-79467459219509287112014-09-14T16:16:58.731+03:002014-09-14T16:16:58.731+03:00Apua! Mutta hienosti korjasit katastrofinpoikasen ...Apua! Mutta hienosti korjasit katastrofinpoikasen alta pois! :D Näitä sattuu kyllä välillä täälläkin keittiössä, tilanteen ollessa päällä ei todellakaan naurata mutta kyllä myöhemmin jo alkaa vähän hymy irtoamaan.. Ja olisihan se sangen tylsää jos leipominen olisi aina samanlaista ja joka kerta täydellistä! ;)Herkkuhovihttps://www.blogger.com/profile/06618225806534614628noreply@blogger.com