Kevät ja värit ja tietysti maku.. niistä on tämä pavlova tehty :)
Taustalla ihana peikko, jolla vihertää hiukset... keskimmäisen pääsiäisruohopää ♥
Pohjan ohje täällä.
Täyte:
2 dl vispikermaa
1 prk sitruunarahkaa
sokeria maun mukaan
säilykepersikkaa
Koristeena:
säilykepersikkaa
kiiviä
suklaamunarakeita
Nam! Ihanan värikäs koristelu! :)
VastaaPoistaKiitos Raisa :) Löysin Punnitse&Säästä kaupasta noita suklaamakeisia, upean värisiä... vaan jos kauan ovat kerman joukossa, niin värjää kerman.
PoistaIhanan aurinkoinen ja keväinen pavlova!:) Kävi itsellänikin mielessä tehdä pavlovaa pääsiäiseksi, mutta päädyin kuitenkin sitruunaiseen persikka-rahkakakkuun. Onneksi tällainen sopii mihin tahansa (kevään) juhliin! :)
VastaaPoista